Automatisk filterrengöringsfilter

Ett utomatiskt filterrengöringsintrodukt XF-S3 series självrengöringsfilter för skrapor är speciellt utformat för pappersindustrin och löser problemet med beläggning och massafiltrering. Det kan ta bort trasigt papper och streck och minska utsläppets påverkan på miljön och se till att ...

Produktinformation

En utomatisk filterrenare introduktion  

XF-S3 serie självrengöringsfilter för skrapor är speciellt utformat för pappersindustrin, vilket löser problemet med beläggning och massafiltrering. Det kan ta bort trasigt papper och streck och minska utsläppets påverkan på miljön och se till att arbetstiden och produktkvaliteten i största möjliga utsträckning.


out scraper self cleaning filter.jpg

Funktion

1. Med den ledande filteret för yttre skrapa, sträcker filtret filtreringstiden under samma filterområde och minskar materialavfallet.

2.Adaptiv justering av diverse utrustning säkerställer att filtret inte kommer att påverkas av slitage när man arbetar under lång tid;

3.Filter-element är gjorda av mögel, och avvikelsen av rundaheten överstiger inte 0,5 mm för att försämra skrapan kommer att vara helt passande till elementen;
4.Humaniseringsdesign Dräneringsventilen skulle öppna just när orenheten uppsamlas i viss utsträckning efter rengöring flera gånger för att minska materialavfallet.

Arbetsprincip

Automatisk rengöringsfilternät
Det använder hastighetsreduceraren för att driva cyklotronskrapan och rengöra smuts som är fastsatt på nätet för att hålla patronfiltreringsfunktionen. Den unika tydliga designen håller flödande blockerad för alltid. Precisionsskraptryck och vinkelutformning säkerställer nollskador på nätet på kort tid och det är hållbart och kan bytas snabbt.
Outer filter scraper.jpg
Stora reservdelar


Nej.

Beskrivning

1

Standardstorlek: OD.:85,168,268 Längd: 600mm

2

Wedge filter skärm: 1mm, Lämplig för Arbetstryck lägre än 16kg / cm2

3

Wedge filter skärm: 1.5mm, Lämplig för Arbetstryck lägre än 16-30kg / cm2

4

Wedge filter skärm: 1.8mm, Lämplig för Arbetstryck högre än 30kg / cm2


Ansökan  

Inoco scraper-filteret används ofta i vattenbehandling, petrokemisk, metallurgi, elkraft, kemikalier, färg, tryckfärg, papper, mat och dryck, läkemedel, metallindustri och så vidare.
XF-S3-serien självrengöringsfilter för skrapor är speciellt utformat för papperstillverkning med bästa filtreringsprestanda.


scraper filter application.jpg

Vår tjänst

Ø Ge teknisk design och lösningar;
Ø Utformning och tillverkning av icke-standardutrustning
Ø Professionell teknisk utbildning och vägledning på plats enligt kontraktet
Ø Tillförseltillbehör när som helst;

FAQ  

1. Är du tillverkare, handelsföretag eller tredje part?
A: Vi är en tillverkare, och vi har byggt upp vårt företag sedan 2007.
2. Vad är din minsta beställningskvantitet, kan du skicka mig prover?
A: Minsta kvantitet är 1 set, eftersom vår produkt är maskinutrustning, är det svårt att skicka prov, men vi kan skicka katalog, varmt välkomna dig att besöka vårt företag.
3. Kan jag veta vilken betalning som accepteras av ditt företag?
A: Hittills 100% T / T före leverans och 30% deposition betald av T / T, balanserad betald av L / C är tillgängliga.
4. När vi har beställt, kommer du att ordna installationen av maskinen för närvarande?
A: Alla maskiner ska testas bra innan de levereras, så att nästan alla kan användas direkt, även vår maskin är lätt att installera. Om du behöver vår hjälp hjälper vi oss att ordna installationen, men alla kostnader kommer att debiteras av dig.
5. Är ditt pris konkurrenskraftigt?
A: Endast god kvalitetsmaskin vi levererar. Vi kommer säkert att ge dig bästa fabrikspris baserat på överlägsen produkt och service.
6. Vad är ditt leveransarbete?
A: Automatisk returspolningsfilter, automatisk självrengöringsfilter, naturgasfilter, säckfilter, korgfilter, poröst metall sintrat filter, statisk mixer etc, alla används ofta i vattenbehandling, petrokemisk industrifiltrering, naturgasavskiljning etc.


Petrochemical Machinery Equipment.jpg


Förfrågning