Sandfiltervård för pooler

1.Sand Filter Care for Pools Introduktion Rimlig struktur, täcka litet ett område av ett område litet, bra tätning, stor flödesförmåga lätt drift, insidan och utsidan av filterbehandling är sandblästring eller polering, så ytan är jämn och bra ytprestanda ....

Produktinformation

1.Sand Filter Care Pools Introduktion

Rimlig struktur, täck ett litet område i ett litet område, god tätning, stor flödesförmåga lätt drift, insidan och utsidan av filtreringsbehandling är sandblästring eller polering, så ytan är jämn och bra ytprestanda.


2. Tekniska data

Material: CS, SS304, SS316L, CS-fodrad PO, CS-fodrad PTFE

Filternoggrannhet: 2-100mesh

Arbetstemperatur: 0-500 ℃

Arbetstryck: 0-20 Mpa

Designkod: H21637-1991, ASME VIII

Välj i alternativet

Justerbart filterben

Uppvärmning jacka

Hög temperatur och högtrycksdesign


Ansökan
image001


Bil

Filtrering av förbehandlingsbad, filtrering av E-Coat, topplack och clearcoat, primer, filterrörlinjefilter, delar rengöringsvätskor, ritningsföreningar, smörjmedel, metallbearbetningsvätskor och pumpintagfilter.
image002


Kemisk

Katalysatoråtervinning, avlägsnande av rörskala, polering av vattenhaltiga processvätskor, alkalier, syror och lösningsmedel, filtrering av emulsioner och dispersioner, borttagning av gel från hartser. Aktivt kol eller katalysatoravlägsnande i finkemikalieindustrin är ett typiskt exempel på en krävande tillämpning vid kemisk bearbetning. INOCO Filter Bags uppfyller dessa applikationskrav för hög filtreringseffektivitet i kombination med lång livslängd och pålitlighet.
image003


Elektronik

Wafer- och chipbearbetning, elektroniska etsningsbad, fotokemisk polering och höghärdig vattenfiltrering och prefiltrering av olika membranfiltreringsprocesser för att förbättra deras kostnadseffektivitet. INOCO Filter Bags visar nödvändig renhet, effektivitet och konsekvent prestanda.
image004


Mat och dryck

Polering av filtrering av vin, sprit och öl, avlägsnande av partiklar från ätbara oljor, avlägsnande av kimrök från cellulosa, avlägsnande av slim i gelatin, flytande socker, tjock juice, majssirappolering, stärkelsebehandling, mjölkbehandling och läskedrycker. Många INOCO filterväskor överensstämmer med FDA och till och med EEG-standard för livsmedelsförädling och kan uppfylla de unika och varierade kraven för dessa applikationer.

3.FAQ

a.What är leveranstid för filter?

A: I allmänhet 35 dagar efter avancerad betalning, om OEM, kommer det att vara 40-45 dagar efter avancerad betalning, leveranshamn är Shanghai.

b. Hur är din varukvalitet?

A: Vi samarbetade med många världsklass i många år, till exempel Conoco Phillips, Shell, Fluor, Sinopec, PetroChina, Samsung engineering, BASF, Bayer, Worlypesons etc. kunder.

Våra produkter har fått bra svar från våra kunder.

c. Vilka typer av fysisk och kemisk provning kan du erbjuda?

A: Den fysiska och kemiska testningen vi tillhandahåller omfattar:

Partikelstorleksanalys

testning av kemisk sammansättning

fysisk egenskapstestning: hårdhetsprov, provning av provtryck, provning av rumstemperatur, test av lågtemperaturstörning

NDT: PT, MT, UT & RT

Metallografisk provning

d. Vilken utrustning har du för NDT-inspektion?

A: Vi har ultraljudsfeldetektor, av miniatyr magnetisk okdetektor, magnetisk detektor och penetrationsdetektor.

1

2

3


Förfrågning