Pool Sand filter

1. pool Sand filter introduktion hög prestanda topp-filter med avancerad design säkerställer utestående filtreringseffektivitet, lämplig för strikt tillämpning kravet med kombination av utestående filtrering prestanda, hög tillförlitlighet och behändig drift. Lämplig för hårda...

Produktinformation

1. pool sandfilter introduktion

Hög prestanda topp-filter med avancerad design säkerställer utestående filtreringseffektivitet, lämplig för strikt tillämpning kravet med kombination av utestående filtrering prestanda, hög tillförlitlighet och behändig drift.

Lämplig för hårda filtrering krav. Min vätska utan filtrering, praktiskt att ersätta filterpåsar, ge bra tätning. Toppen-i armbågen design kan låta inlopp vätskeflödet mer smidig och stadig.

image001


2. funktion

Topp i och övre luckan struktur
Totalt sett impaktion och försegling av toppen täcker
Roterande typ eye bolt
Elektrolytisk polering stansade filterkorg
Justerbara stödben
Lätt och snabb att ändra väskor
Inget läckage av tätning
Bekväm och fast snabb-öppen enhet
Bästa filtrera påse stöd och lätt att rengöra
Stabil och justerbar struktur


3. FAQ

a. om tjänsten efter köp, hur kan du lösa problemen uppstod av utomeuropeiska kunden i tid?

A: vår maskin garanti är normalt 12 månader, under denna period, kommer vi att arrangera internationella express omedelbart, för att se till att ersätta delarna ska levereras så snart som möjligt.

Kvalitetsgaranti: 12 månader efter det att utrustningen har varit drift, men inte mer än 18 månader efter det att utrustningen levererats (garanti ingår inte konsumera delar).

b. efter att vi gör en beställning, ordnar du installationen av maskinen i dagsläget?

A: alla maskinerna kommer att testas väl innan levereras, så nästan av dem kan användas direkt, vår maskin är också lätt att installeras, om du kunden behöver vår hjälp, vi kommer vara glada att ordna installationen, men alla kostnaden kommer att debiteras av dig.

c. Hur får jag kundservice?

A: vi kommer skicka reservdelar av gratis om problemen orsakas av oss. Om det är män-made problem, skickar vi även reservdelar, men det är laddat. Något problem, du kan ringa oss direkt.

image003

 


Förfrågning