Litet gasfilter

1.Smallgasfilter Introduktion Det är ett effektivt filterkärl för att avlägsna dammpartiklar från filtreringsluften. Det appliceras för att avlägsna damm, fasta partiklar och rost i gasfiltreringssystemet. Dessa gassträngare använder avancerad och pålitlig luftfilterpatron för att uppnå bästa möjliga ...

Produktinformation

1.Smallgasfilter Introduktion

Det är ett effektivt filterkärl för att avlägsna dammpartiklar från filtreringsluften. Det appliceras för att avlägsna damm, fasta partiklar och rost i gasfiltreringssystemet. Dessa gasspännare använder avancerad och pålitlig luftfilterpatron för att uppnå bästa möjliga prestanda av patron luftfilter. Ett brett urval av filterpatronmaterial, till exempel ultrafina glasfiber, polyester, flerskiktsfiberglas, polypropen, nylon etc. Alternativet för val av luftfilterpatron är baserat på olika arbetsförhållanden, såsom filtreringsmedia, arbetstemperatur, arbetstid tryck eller DP.   

image001


2.Application

■ Avlägsnande av gasstoft
■ Ta bort torkmedelspartiklarna på torkbädden nedströms
■ Avlägsnande av katalysatorpartiklar på katalysatorbädden nedströms
■ För mätnings- och regleringstationer
■ För stadsgasdistributionssystem
■ Skydda nedströmsutrustning

3.FAQ

1. Hur kan jag komma till din fabrik?

A: Vår fabrik ligger nära shanghai flygplats, vi kan hämta dig på flygplatsen.

2. Vad är din minsta beställningskvantitet, kan du skicka mig prov?

A: Minsta kvantitet är 1 set, eftersom vår produkt är maskinutrustning, är det svårt att skicka dig prover, men vi kan skicka dig katalog, varmt välkomna dig att besöka vårt företag.

3. Vad är maskinens leveranstid?

A: I allmänhet är leveranstiden för vår maskin cirka 30 dagar, anpassad maskin kommer att levereras som förhandling med våra kunder.

image003


Förfrågning