Gasfilteravskiljare

1. Gasfilteravskiljare Introduktion Det naturliga luftfiltret är förfiltreringskärlsilter i rörledningssystemet och används allmänt i industriella filtreringssystem och luftfiltreringslösning. Det har kolfilter och filter av rostfritt stål för att separera vatten eller fast material från naturgas ....

Produktinformation

1.Gas Filter Separator Introduktion

Det naturliga luftfiltret är förfiltreringskärlsilter i rörledningssystemet och används allmänt i industriella filtreringssystem och luftfiltreringslösning. Den har kolfilter och filter av rostfritt stål för att separera vatten eller fast material från naturgas.

image001


2.Advantages

■ Utmärkt kakautsläpp.

■ Anpassar lätt för att uppslamna förtjockning.

■ Minsta golvyta.

■ Mekaniskt enkelt eftersom det inte finns några komplexa tätningskörlar eller lager.

■ Våt och torrt urladdning

■ De filtrerade fastämnena awattas och släpps ut genom gasavblåsning, filterkaka kan användas för reaktion.

■ Kontinuerlig förtjockning


3.FAQ

1. Eftersom fraktperioden tar lång tid, hur kan du se till att maskinen inte kommer att brytas?

A: Vår maskin är filmförpackad, för att säkerställa att maskinen kan levereras till kunden smidigt, vi kommer att använda ståltråden för att fixa maskinen med behållaren.

2. När vi beställer, kommer du att ordna installationen av maskinen för närvarande?

A: Alla maskiner kommer att testas bra innan de levereras, så att nästan alla kan användas direkt, även vår maskin är lätt att installera. Om du behöver vår hjälp hjälper vi oss att ordna installationen, men alla kostnader kommer att debiteras av dig.

3. Vad är leveranstid för filter?

A: I allmänhet 35 dagar efter avancerad betalning, om OEM, kommer det att vara 40-45 dagar efter avancerad betalning, leveranshamn är Shanghai.

image003


Förfrågning