Gas bränslesystem

1. bränsle gassystemet introduktion i olja-vatten separation processen skal är utrustat med återförening patroner och patroner för separation när mediet strömmar genom dess inre då blir det fyra processer-filtrering, återförening, bosättning, separation, så att inse borttagning...

Produktinformation

1. gas bränslesystem introduktion

I olja-vatten separation processen skal är utrustad med återförening patroner och patroner för separation när mediet strömmar genom dess inre då blir det fyra processer-filtrering, återförening, avveckling, separation, så inser de avlägsnande av fukt, medellång alkali och organiska acid salt löslig i vatten och etc.

image001


2. specifikationer

Shell material: 20 #, 345Q, rostfritt stål
Micron värdering sortiment: mindre än 0.3 micron, 0.3 micron, 0,5 micron, 1 micron, 5 micron, 10 micron
Bläckpatroner storlek: OD3.5''.4.5''.6''; Lenght16, 18, 20, 32, 36, 40, 72''
Initiala tryckfall: ≤50bar
Utbytbara tryckfall:<>
Drifttemperatur: 0 ~ 120℃


3. process flöde

a. för att förlänga livslängden för återförening patronerna och effektivisera avvattning, rekommenderar att lägga till ett förfilter framsidan av återförening filter avgränsare. Det huvudsakliga syftet med förfilter används för att ta bort medium stora föroreningar och fasta partiklar av järnoxid, järnsulfid och andra skadliga föroreningar.
b. varje enhet är utformad med en bypass, bekvämt i tonerkassetter, sedan säkerställa systemet kontinuerligt.
c. det finns 3 avlopp på undersidan av varje utrustning som bidrar till smuts avlägsnande och orenhet separerade återhämtning.


image003_01image003_02

Förfrågning