Torrt gasfilter

1.Rörgasfilter Introduktion Det appliceras för att avlägsna damm, fasta partiklar och rost i gasfiltreringssystemet. Dessa gasspännare använder avancerad och pålitlig luftfilterpatron för att uppnå bästa möjliga prestanda av patron luftfilter. Ett brett urval av filterpatronmaterial, såsom ...

Produktinformation

1.Rörgasfilter Introduktion

Det appliceras för att avlägsna damm, fasta partiklar och rost i gasfiltreringssystemet. Dessa gasspännare använder avancerad och pålitlig luftfilterpatron för att uppnå bästa möjliga prestanda av patron luftfilter. Ett brett urval av filterpatronmaterial, till exempel ultrafina glasfiber, polyester, flerskiktsfiberglas, polypropen, nylon etc. Alternativet för val av luftfilterpatron är baserat på olika arbetsförhållanden, såsom filtreringsmedia, arbetstemperatur, arbetstid tryck eller DP.

image001


2.Agriculture Irrigation filtration Application

Självrengöringsborstfiltret är utrustat med vattenfilterhus av rostfritt stål och 200 mikron filtermaterial, vilket ger bästa prestanda vid flodvattenrening för att avlägsna blad, sand, fasta ämnen och suspenderade fasta ämnen. Såsom underjordiskt vatten, kommunalt vatten, flod, sjö, havsvatten, trädgård, plantskola, växthus, golfbanor, park.

3.FAQ

en. Eftersom fraktperioden tar lång tid, hur kan du se till att maskinen inte kommer att brytas?

A: Vår maskin är filmförpackad, för att säkerställa att maskinen kan levereras till kunden smidigt, vi kommer att använda ståltråden för att fixa maskinen med behållaren.

b. När vi har beställt, kommer du att ordna installationen av maskinen för närvarande?

A: Alla maskiner kommer att testas bra innan de levereras, så att nästan alla kan användas direkt, även vår maskin är lätt att installera. Om du behöver vår hjälp hjälper vi oss att ordna installationen, men alla kostnader kommer att debiteras av dig.

c. Vad är leveranstid för filter?

A: I allmänhet 35 dagar efter avancerad betalning, om OEM, kommer det att vara 40-45 dagar efter avancerad betalning, leveranshamn är Shanghai.

image003


Förfrågning