Dieselbränslefilter

1.Dieselbränslefilter Introduktion Vid oljeavskiljningsprocessen är skalet utrustat med koalescenspatroner och separationspatroner, när mediet strömmar genom sitt inre så kommer det att finnas fyra processer-filtrering, koalescens, avveckling, separation för att förverkliga ...

Produktinformation

1.Dieselbränslefilter Introduktion

Vid oljeavskiljningsprocessen är skalet utrustat med koalescenspatroner och separationspatroner, när mediet strömmar genom det inre, så kommer det att finnas fyra processer-filtrering, koalescens, avveckling, separation, för att uppnå avlägsnande av fukt, mediumbas och organiskt syrasalt lösligt i vatten och etc.

Sändning .    

image001


2. Processflöde

1. För att förlänga koalescenspatronernas livslängd och förbättra avvattningseffektiviteten, rekommendera att lägga till ett förfilter i fronten av koalescensfilterseparatorn. Huvudsyftet med förfilter används för att avlägsna medelstora föroreningar och fasta partiklar av järnoxid, järn sulfid och andra skadliga föroreningar.
2. Varje enhet är utformad med en bypass, bekväm i utbytespatroner, och se till att systemet arbetar kontinuerligt.
3. Det finns 3 avlopp på botten av varje utrustning som bidrar till smutsavlägsnandet och förorenad separerad återhämtning.


3.Our service

Ø Ge teknisk design och lösningar;

Ø Ny växtbyggnadsledning

Ø Utformning och tillverkning av icke-standardutrustning

Ø Professionell teknisk utbildning och vägledning på plats enligt kontraktet.

image003_01image003_02

  


Förfrågning