Komprimerat luft rostfritt stål kvävefilter

1.Kompresserad luft rostfritt stål kväve Filter Inledning Det naturliga luftfiltret är förfiltreringskärlsilter i rörledningssystemet och används ofta i industriella filtreringssystem och luftfiltreringslösning. Det har kolfilter och filter av rostfritt stål för att separera vatten eller fasta ...

Produktinformation

1.Kompresserad luft rostfritt stål kväve Filter Inledning

Det naturliga luftfiltret är förfiltreringskärlsilter i rörledningssystemet och används allmänt i industriella filtreringssystem och luftfiltreringslösning. Den har kolfilter och filter av rostfritt stål för att separera vatten eller fast material från naturgas.

image001


2. Tekniska egenskaper

■ Max arbetstryck: 40,0Mpa
■ Max temperatur: -10 ~ 60 ℃ (var vänlig påminna om temperaturen överstiger 60 ° C)
■ Medier: gas, tillverkad gas, flytande petroleumgas och olika icke frätande gaser
■ Tillverkad standard: GB150 ASME
■ Inlopps- / utloppsinstallationsanvisningar: horisontell, vertikal

■ Skalmaterial: 20 #, 16Mn, 16MnR, 16MnDR, 304,316L

■ Element:

■ Elementmaterial: Aluminium + 304, helt 304

 

3.Tillämpningen

Detta borstfilter används i stor utsträckning vid filtrering av kylvatten, skyddar duschmunstycket, avloppsreningsbehandling på tre nivåer, Kommunalt vattenåtervinning, lagervattenbehandling, Förfiltrering före RO-systemet, syrahaltning, Vittvattenfiltrering av papper, Injektionsgjutningsmaskin; Pasteuriseringssystem; Vakuumpumpsystem; Luftkompressorsystem; Kontinuerligt gjutningssystem; Vattenbehandling ansökan; Kylsystemet för uppvärmning och uppvärmning.

image003Förfrågning