Luftvattenseparatorfilter

1.Air vattenseparatorfilter Introduktion I oljevattenseparationsprocessen är skalet utrustat med koalescenspatroner och separationspatroner, när mediet strömmar genom det inre, så kommer det att finnas fyra processer-filtrering, koalescens, avveckling, separation för att förverkliga ...

Produktinformation

1.Air vattenseparatorfilter Introduktion

Vid oljeavskiljningsprocessen är skalet utrustat med koalescenspatroner och separationspatroner, när mediet strömmar genom det inre, så kommer det att finnas fyra processer-filtrering, koalescens, avveckling, separation, för att uppnå avlägsnande av fukt, mediumbas och organiskt syrasalt lösligt i vatten och etc.

image001


2.Features

Medier först från insidan till utsidan strömmar genom koalescenspatronerna, dessa patroner har en speciell dubbelfunktion av filtrering och koalescens. Hög precisionsfiltreringsskikt av innersta koalescenspatronerna kan effektivt blockera partikelföroreningarna, speciellt avskärma orenhet som har emulgeringsstabilitetstillstånd så som järnoxid och järn sulfid etc. också bättre för efterföljande demulsifierings- och koalescensfunktion, Efter filtreringsmediet kommer att strömma in i koalescens-demulsifieringsskiktet, dess "speciella material kan göra demulsifiering, då fint och fritt vatten kommer att bilda stor droppe, stora droppar sjunker av dess "Tyngdkraft, mindre storlek fall kommer att flöda med media i separering patroner, Separation patroner är gjord av patentteknologi material med bra hydrofob prestanda. När mediet från insidan till utsidan strömmar separationspatronerna, låt endast media passera, små droppar är fullständigt effektivt avlyssnade av patroner utanför och därefter samlas i stora droppar, sålunda ytterligare separerade från vatten.


3.Structure

Vätske-flytande koalescensavskiljare är utrustad med två grupper av olika funktionskassetter i internt; separatorhuset är metallhus och utrustad med spakmätare, tryckmätare, ventilventil, avloppsventil, onlineprover och andra tillbehör.

image003


Förfrågning