Torrt gasfilter system

Torkgasfilter introduktion LCN-1 torrt gasfilter är ett effektivt filterkärl för att avlägsna dammpartiklar från filtreringsluften. Det appliceras för att avlägsna damm, fasta partiklar och rost i gasfiltreringssystemet. Dessa gassträngare använder avancerad och pålitlig luftfilterpatron för att uppnå ...

Produktinformation

Introduktion av torrgasfilter

LCN-1 torrt gasfilter är ett effektivt filterkärl för att avlägsna dammpartiklar från filtreringsluften. Det appliceras för att avlägsna damm, fasta partiklar och rost i gasfiltreringssystemet. Dessa gassträngare använder avancerad och pålitlig luftfilterpatron för att uppnå bästa möjliga prestanda hos patronluftfiltret. Ett brett urval av filterpatronmaterial, till exempel ultrafina glasfiber, polyester, flerskiktsfiberglas, polypropen, nylon etc. Alternativet för val av luftfilterpatron är baserat på olika arbetsförhållanden, t.ex. filtreringsmedia, arbetstemperatur, arbetstid tryck eller DP.

gasfiltreringssystem.jpg 

Arbetsprincip

Efter att de innehåller föroreningarna gas i patronens luftfilter, kolliderar stora partiklar med avböjaren inuti filtret och börjar sedan separera från naturgasen. fina fasta partiklar kommer att avlägsnas när gasen strömmar från utsidan genom filterelementet. Slutligen kommer den renade gasen från utgången av torrgasfiltret.
Ena änden av enheten med snabböppning av blinda eller blinda flänsar, öppna och stäng när du byter ut filterpatronen. Användning av snabb öppen stängning kan slå på eller av riktigt snabbt, behöver bara tre minuter, så att du sparar tid och undviker viss säkerhetsrisk när du byter filterelement.

Tekniska parametrar

■ Tillverkad standard: GB150 eller ASME
■ Fartygsmaterial: CS, rostfritt stål (var vänlig påminna om temperaturen överstiger 60 ° C)
■ Filternoggrannhet: 0,1 μm, 1μm, 2μm, 3μm, 5μm, 10μm
■ Filtreringseffektivitet: 99,98%
■ Installation: Vertikal eller Horisontell

Ansökan

■ Avlägsnande av gasstoft
■ Ta bort torkmedelspartiklarna på torkbädden nedströms
■ Avlägsnande av katalysatorpartiklar på katalysatorbädd nedströms
■ För mät- och reglerställen
■ För stadsgasdistributionssystem
■ Skydda nedströmsutrustning

FAQ

1. Hur kan jag komma till din fabrik?

A: Vår fabrik ligger nära shanghai flygplats, vi kan hämta dig på flygplatsen.

2. Vad är din minsta beställningskvantitet, kan du skicka mig prover?

A: Minsta kvantitet är 1 set, eftersom vår produkt är maskinutrustning, är det svårt att skicka prov, men vi kan skicka katalog, varmt välkomna dig att besöka vårt företag.

3. Vad är maskinens leveranstid?

A: I allmänhet är leveranstiden för vår maskin cirka 30 dagar, anpassad maskin kommer att levereras som förhandling med våra kunder.

4. Eftersom fraktperioden tar lång tid, hur kan du se till att maskinen inte kommer att brytas?

A: Vår maskin är filmförpackad, för att säkerställa att maskinen kan levereras till kunden smidigt, vi kommer att använda ståltråden för att fixa maskinen med behållaren.

5. Hur kan du lösa problemen med din utländska kund i tid?

A: Garantin på vår maskin är normalt 12 månader. Under denna period ska vi omedelbart ordna det internationella expresset, för att se till att de bytesdelar som ska levereras snarast möjligt.

Kvalitetsgaranti: 12 månader efter att utrustningen har varit i drift men inte mer än 18 månader efter det att utrustningen har levererats (garantera inte att konsumera delar).

6. Hur kan jag få efterservice?

A: Vi skickar gratis reservdelarna om de problem som orsakas av oss. Om det är de manskapade problemen skickar vi också reservdelarna, men det är laddat. Något problem, du kan ringa oss direkt.


图片 6.png


Förfrågning