Top in Bag Filter Housing Industrial Filter

Överst i väska med filterhushåll Inledning Högpresterande inbyggd filter med avancerad design garanterar enastående filtreringseffektivitet, lämplig för strikt applikationskrav med kombination av enastående filtreringsprestanda, hög tillförlitlighet och bekväm drift. Lämplig för hårda ...

Produktinformation

Överst i väska med filterhus introduktion

Högpresterande inbyggd filter med avancerad design garanterar enastående filtreringseffektivitet, lämplig för strikt applikationskrav med kombination av enastående filtreringsprestanda, hög tillförlitlighet och bekväm drift.
Lämplig för hårda filtreringskrav. I vätska utan filtrering, lämplig att byta filterpåse, ger stor tätning. Inbyggd armbågsdesign kan släppa in vätskeflödet jämnare och jämnare.

Funktion  

Topp i och topp täckningsstruktur
Överlagring och försegling av topplock
Roterande ögonbult
Elektrolytisk poleringsstansad filterkorg
Justerbart stödben
Lätt och snabbt att byta väskor
Ingen läckage av tätning
Bekväm och snabb snabbåtergivning
Bästa filterpåse stöd och lätt att rengöra
Stabil och justerbar struktur


图片4.png

Specifikationer  

Överst i väska med filterhölje Standardiserad information
Typ: Vätskeflöden i toppen, ut från botten
Arbetstryck: 0,3 MPa ~ 0,8 MPa
Material: SS304, SS316L
Inlopps- och utloppsdiameter: 2 "(DN50) flänsanslutning, 1/4" ventil och tryckmätarmunstycke. Justerbar lyft- och monteringsfäste kan monteras.
Ytbehandling: sandblästring eller polering. ihålig boll eller inbyggt stöd, och uppvärmningsjacka kan vara i alternativ


Ref standard :

HG21637-91, GB150-2011

Flänsstandard:

HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.

Kopplingstyp:

tråd, vinkel, fläns.

Inlopp och utlopp:

1-1 / 2” .

Dräneringsstorlek:

1/4” .

Filterpåse modell:

1 # 2 #, 3 #, 4 #.

Filtreringsnoggrannhet:

0.5um-800um.

Designtryck:

1.6Mpa.

Designtemperatur:

120 ℃.

Ytbehandling:

glasboll för sandblast; putsa; sanitetsnivå polish

图片2.png


Modellval  

Drawing for top in bag filter.jpg 


Modell

Väska storlek

Flödeshastighet
M3 / H

Skalhöjd
(MM)

Total höjd
(MM)

Skaldiameter
(MM)

Bag diameter
(MM)

Inlopp och utlopp

SGD-IN-1

1

20

500

720

219

170

1 '' - 4 ''

SGD-IN-2

2

40

700

1070

219

170

1 '' - 4 ''


Ansökan

产品 说明 模板 254114.png

Bil

Filtrering av förbehandlingsbad, filtrering av E-Coat, topplack och clearcoat, primer, filterrörlinjefilter, delar rengöringsvätskor, ritningsföreningar, smörjmedel, metallbearbetningsvätskor och pumpintagfilter.

产品 说明 模板 254459.png

Kemisk

Katalysatoråtervinning, avlägsnande av rörskala, polering av vattenhaltiga processvätskor, alkalier, syror och lösningsmedel, filtrering av emulsioner och dispersioner, borttagning av gel från hartser. Aktivt kol eller katalysatoravlägsnande i finkemikalieindustrin är ett typiskt exempel på en krävande tillämpning vid kemisk bearbetning. INOCO Filter Bags uppfyller dessa applikationskrav för hög filtreringseffektivitet i kombination med lång livslängd och pålitlighet.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronik

Wafer- och chipbearbetning, elektroniska etsningsbad, fotokemisk polering och höghärdig vattenfiltrering och prefiltrering av olika membranfiltreringsprocesser för att förbättra deras kostnadseffektivitet. INOCO Filter Bags visar nödvändig renhet, effektivitet och konsekvent prestanda.

产品 说明 模板 255469.png

Mat och dryck

Polering av filtrering av vin, sprit och öl, avlägsnande av partiklar från ätbara oljor, avlägsnande av kimrök från cellulosa, avlägsnande av slim i gelatin, flytande socker, tjock juice, majssirappolering, stärkelsebehandling, mjölkbehandling och läskedrycker. Många INOCO filterväskor överensstämmer med FDA och till och med EEG-standard för livsmedelsförädling och kan uppfylla de unika och varierade kraven för dessa applikationer.

产品 说明 模板 256007.png

Metal Working

Filtrering av hydraulolja, filtrering av förbehandlingssystem, återhämtning av ädelmetall, metallbearbetningsvätskor och ritningsföreningar. Delar rengöringsmaskiner använder våra filterpåse för att minimera kvarvarande smuts på delar.

产品 说明 模板 256358.png

petrokemi

Filtrering av smörjoljor, bränsletillsatser, förbättrad oljeåtervinning, filtrering av aminlösningar, filtrering av glykolvätskor, gasreningsprocesser, destillations- och sprickprocesser, aminbrickor, offshore-stationer, oljeborrning och injektionsvätskor.

产品 说明 模板 256762.png

Färg och lack

Avlägsnande av agglomerater, avlägsnande av färgkoagulat, lösningsmedelfiltrering, avlägsnande av föroreningar för förvaring, fyllningslinjer och färgblandningslinjer, monomerrening.

产品 说明 模板 257071.png

Farmaceutisk

Återvinning av dyra aktiva beståndsdelar, katalysatorregering, aktivt kolrening och avlägsnande, filtrering av gelatin, hormoner, vitaminekstrakter, polering av örtblandningar, proteinavlägsnande från plasma, filtrering av saltlösningar.

产品 说明 模板 257454.png

Hartser, plast, bläck och beläggningar

Olje- och polymerfiltrering, dispersioner, polymerisationssatser, hartser för burkbeläggningar, förening av plast, tryckfärg, plastbearbetning, pappersbeläggningar, hög renhetsbläckstrålefluidfiltrering.

产品 说明 模板 257814.png

Vattenbehandling

Vattenfiltrering, vattenreningsverk, borttagning av rör, avlägsnande av rörskala, borttagning av sand och alger från havsvatten, återställning av jonbytarharts, avlägsnande av kalciumavfall, filtrering av kemikalier som används för vattenbehandling, avlägsnande av damm från kyltorns installationer. Ytvattenfiltrering är ett område som traditionellt domineras av patronfiltrering. Nu är INOCO High Performance Filter Bags höga effektivitet och långa livslängd ett kostnadseffektivt alternativ till dyra patroner.


Förfrågning