Rostfritt stål vattenfilterhus

1.Shaltfritt stålfilterfilterhus Inledning Det består av tre delar: påsehus, bärkorg och filterpåse. Enligt flödeshastigheten kan du använda flera påsar i en påsehus. Först kommer vätskan in i huset från inloppet, som kan placeras i sidan eller på toppen, och ...

Produktinformation

1.Shålfritt stål vattenfilterhus Inledning

Den består av tre delar: påsehus, bärkorg och filterpåse. Enligt flödeshastigheten kan du använda flera påsar i en påsehus. Först kommer vätskan in i huset från inloppet, vilket kan placeras i sidan eller på toppen, och sedan strömma in i filterpåsen som är braced av korg.


image001

2.Application

a.Automatic självrengöringsfiltret kan användas i nästan alla vattenrenare industriella, såsom vattenförsörjning, vattenrenat system, vatten äckligt, lukten av saltvatten som används för kylning, bearbetning och brandskydd. Detta filterhanteringssystem kan säkerställa vattenresurscykeln och spara kostnader.

b. Dessa mekaniskt rengjorda filter används ofta i bearbetningsindustrin för att skydda värmeväxlare, rörledningspump, återvinningssystem för avloppsvatten mm

c. Högflöde mekaniskt rengjorda spännare kan användas i elkraftindustrin för att skydda värmeväxlare, rörledningspump, spraymunstycke, system för återvinning av avloppsvatten mm.

3.Our service

a.Vi tillhandahåller gratis teknisk service om borstfilter och applikationsproblem.

b.Free på plats turné och introduktion av vår fabrik.

c.Vi tillhandahåller processdesign och validering gratis.

d.Vi kan garantera leverans av varor på tid.

e.Close uppföljning av alla beställningar av speciell person och hålla kunderna informerade i rätt tid.

f. Alla efterhandssökningar kommer att besvaras om 24 timmar.

1

image003_03image003_04image003_05Förfrågning