Enkelsäck Filterhus Vattenfilter

Enkeltpåse filterhus introduktion Enkeltpåse filterhus är det nya filtreringssystemet, som är tillverkat av rostfritt stålkorg, filterpåse inuti filterhuset, filterkorgen i rostfritt stål håller filterpåsen och vätska kommer att strömma från inloppet och sedan filtreras inifrån ...

Produktinformation

Enkeltpåse filterhus introduktion

Enkeltpåse filterhus är det nya filtreringssystemet, som är tillverkat av rostfritt stålkorg, filterpåse inuti filterhuset, filterkorgen i rostfritt stål håller filterpåsen och vätskan kommer att strömma från inloppet och sedan filtreras genom insidan med riktning från insidan till utsidan kommer de smutsiga partiklarna att fastna i filterpåsen. Medan ersatt filterpåse kan hela väskans filterhus fortfarande användas.

Drawing for single bag filter housing.jpg

Teknisk data

Design, tillverkning, inspektion och acceptans hänvisas till HG21637-91, GB150-2011.
Flänsstandard: HG GB SH HGJ JB ANSI JIS.
Anslutningstyp: tråd, vinkel, fläns.
Inlopp och utloppsstorlek: 1-1 / 2 ".
Dräneringsstorlek: 1/4 ".
Filterpåse modell: 1 # 2 #, 3 #, 4 #.
Filtreringsnoggrannhet: 0,5um-800um.
Designtryck: 1,6 MPa.
Design temperatur: 120 ℃.
Ytbehandling: sandblästring, polering, sanitetspolering

图片4.png

图片1.png

material  

Skalmaterial: 20 #, 304,316L, 2205,2507.
Tätningspackning: kiseldioxid, NBR, PTFE
Filterpåse material: polyester, PP, PA, PTFE, glasfiber


Modell

Väska modell

Flödeshastighet M3 / H
M3 / H

Skalhöjd
(MM)

Total höjd
(MM)

Skaldiameter
(MM)

Bag diameter
(MM)

Inlopp och utlopp

SGD-II-1

1

20

500

720

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

SGD-II-2

2

40

700

1070

Φ204

Φ170

1 '' - 4 ''

SGD-II-3

3

6

350

430

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''

SGD-II-4

4

12

500

580

Φ114

Φ97

3/4 '' - 2 ''


Ansökan

产品说明模板 254114.png Bil

Filtrering av förbehandlingsbad, filtrering av E-Coat, topplack och clearcoat, primer, filterrörlinjefilter, delar rengöringsvätskor, ritningsföreningar, smörjmedel, metallbearbetningsvätskor och pumpintagfilter.

产品 说明 模板 241660.png

Kemisk

Katalysatoråtervinning, avlägsnande av rörskala, polering av vattenhaltiga processvätskor, alkalier, syror och lösningsmedel, filtrering av emulsioner och dispersioner, borttagning av gel från hartser. Aktivt kol eller katalysatoravlägsnande i finkemikalieindustrin är ett typiskt exempel på en krävande tillämpning vid kemisk bearbetning. INOCO Filter Bags uppfyller dessa applikationskrav för hög filtreringseffektivitet i kombination med lång livslängd och pålitlighet.

产品 说明 模板 242239.png

Elektronik

Wafer- och chipbearbetning, elektroniska etsningsbad, fotokemisk polering och höghaltig vattenfiltrering och prefiltrering av olika membranfiltreringsprocesser för att förbättra deras kostnadseffektivitet. INOCO Filter Bags visar nödvändig renhet, effektivitet och konsekvent prestanda.

产品 说明 模板 242670.png

Mat och dryck

Polering av filtrering av vin, sprit och öl, avlägsnande av partiklar från ätbara oljor, avlägsnande av kimrök från cellulosa, avlägsnande av slim i gelatin, flytande socker, tjock juice, majssirappolering, stärkelsebehandling, mjölkbehandling och läskedrycker. Många INOCO filterväskor överensstämmer med FDA och till och med EEG-standard för livsmedelsförädling och kan uppfylla de unika och varierade kraven för dessa applikationer.

产品 说明 模板 243208.png

Metal Working

Filtrering av hydraulolja, filtrering av förbehandlingssystem, återhämtning av ädelmetall, metallbearbetningsvätskor och ritningsföreningar. Delar rengöringsmaskiner använder våra filterpåse för att minimera kvarvarande smuts på delar.

产品 说明 模板 243559.png

petrokemi

Filtrering av smörjoljor, bränsletillsatser, förbättrad oljeåtervinning, filtrering av aminlösningar, filtrering av glykolvätskor, gasreningsprocesser, destillations- och sprickprocesser, aminbrickor, offshore-stationer, oljeborrning och injektionsvätskor.

产品 说明 模板 243963.png

Färg och lack

Avlägsnande av agglomerater, avlägsnande av färgkoagulat, lösningsmedelfiltrering, avlägsnande av föroreningar för förvaring, fyllningslinjer och färgblandningslinjer, monomerrening.

产品 说明 模板 244272.png

Farmaceutisk

Återvinning av dyra aktiva beståndsdelar, katalysatorregering, aktivt kolrening och avlägsnande, filtrering av gelatin, hormoner, vitaminekstrakter, polering av örtblandningar, proteinavlägsnande från plasma, filtrering av saltlösningar.

产品 说明 模板 244655.png

Hartser, plast, bläck och beläggningar

Olje- och polymerfiltrering, dispersioner, polymerisationssatser, hartser för burkbeläggningar, förening av plast, tryckfärg, plastbearbetning, pappersbeläggningar, hög renhetsbläckstrålefluidfiltrering.

产品 说明 模板 245015.png

Vattenbehandling

Vattenfiltrering, vattenreningsverk, borttagning av rör, avlägsnande av rörskala, borttagning av sand och alger från havsvatten, återställning av jonbytarharts, avlägsnande av kalciumavfall, filtrering av kemikalier som används för vattenbehandling, avlägsnande av damm från kyltorns installationer. Ytvattenfiltrering är ett område som traditionellt domineras av patronfiltrering. Nu är INOCO High Performance Filter Bags höga effektivitet och långa livslängd ett kostnadseffektivt alternativ till dyra patroner.

 


Förfrågning