Snabb öppen väska filterhus olja reningssystem

Snabb öppen väska med filterhus Introduktion Enkel att använda, stor fördel med väskfilter, lämplig för applikation av högflöde och frekvent ersättning av filterpåse-teknik, är det lämpligaste filtret för tillverkningsprocessen och säkerhetsfiltrering. Funktioner 1. Mycket enkel lätt ...

Produktinformation

Snabb öppen väska med filterhus introduktion  

Lätt att använda, stor nytta av väskfilter, lämplig för applicering av högflöde och frekvent ersättning av filterpåse-teknik, är det det mest lämpliga filtret för tillverkningsprocessen och säkerhetsfiltrering.

Funktioner

1. Mycket enkelt enkelt och säkert operativsystem att använda, korta nedetiden till kortast, öka produktiviteten och minska driftskostnaderna.
2. Tre punkts tryckring för att säkerställa en god tätning mellan filter och filterpåse, bifogade verktyg gör driften väldigt lätt.
3.Spring hjälpbalansmekanism gör takets vikt så lätt som ingenting, bara med handen försiktigt tryck och dra, kan öppna taket eller neråt.
4.High kvalitet O ring tätning, se till att operationen är bekväm och tillförlitlig.
5.Side i och botten ut designen säkerställer att vätskan kan vara fullständigt utsläpp, samtidigt som du använder tangentexporten att välja.
6.Standard läge för 2 ~ 24 väska (1 # och 2 # påsar), största väskanummer är 40 väskor.


Water filter  housing.jpg

Teknisk data

Tillverkningsstandarder:

GB150 "CS", ASME "U" -tätning.

Arbetstryck:

0,6 MPa till 5,0 MPa.

Designtemperatur:

0 ~ 80 ° C.

Tillämpligt medium:

vatten, kemikalier, gas etc, inklusive brandfarliga och explosiva material.

Anmärkning: Tryck och temperatur beror på styrkan hos filtermaterial och speciella villkor, var vänlig kontakta oss


Modell

Flödeshastighet (m2 / HF)

N1 / N2

φD

H1

H2

H3

B

SGD-K-1

160

4"

558

926

508

1727

400

SGD-K-2

200

5"

608

930

508

1727

425

SGD-K-3

240

6"

658

935

508

1727

450

SGD-K-4

320

8"

758

1016

482

2032

525

SGD-K-5

400

10"

958

1102

483

2266

600

SGD-K-6

480

10"

1008

1102

483

2266

625


Ansökan

产品 说明 模板 254114.png

Bil

Filtrering av förbehandlingsbad, filtrering av E-Coat, topplack och clearcoat, primer, filterrörlinjefilter, delar rengöringsvätskor, ritningsföreningar, smörjmedel, metallbearbetningsvätskor och pumpintagfilter.

产品 说明 模板 254459.png

Kemisk

Katalysatoråtervinning, avlägsnande av rörskala, polering av vattenhaltiga processvätskor, alkalier, syror och lösningsmedel, filtrering av emulsioner och dispersioner, borttagning av gel från hartser. Aktivt kol eller katalysatoravlägsnande i finkemikalieindustrin är ett typiskt exempel på en krävande tillämpning vid kemisk bearbetning. INOCO Filter Bags uppfyller dessa applikationskrav för hög filtreringseffektivitet i kombination med lång livslängd och pålitlighet.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronik

Wafer- och chipbearbetning, elektroniska etsningsbad, fotokemisk polering och höghaltig vattenfiltrering och prefiltrering av olika membranfiltreringsprocesser för att förbättra deras kostnadseffektivitet. INOCO Filter Bags visar nödvändig renhet, effektivitet och konsekvent prestanda.

产品 说明 模板 255469.png

Mat och dryck

Polering av filtrering av vin, sprit och öl, avlägsnande av partiklar från ätbara oljor, avlägsnande av kimrök från cellulosa, avlägsnande av slim i gelatin, flytande socker, tjock juice, majssirappolering, stärkelsebehandling, mjölkbehandling och läskedrycker. Många INOCO filterväskor överensstämmer med FDA och till och med EEG-standard för livsmedelsförädling och kan uppfylla de unika och varierade kraven för dessa applikationer.

产品 说明 模板 256007.png

Metal Working

Filtrering av hydraulolja, filtrering av förbehandlingssystem, återhämtning av ädelmetall, metallbearbetningsvätskor och ritningsföreningar. Delar rengöringsmaskiner använder våra filterpåse för att minimera kvarvarande smuts på delar.

产品 说明 模板 256358.png

petrokemi

Filtrering av smörjoljor, bränsletillsatser, förbättrad oljeåtervinning, filtrering av aminlösningar, filtrering av glykolvätskor, gasreningsprocesser, destillations- och sprickprocesser, aminbrickor, offshore-stationer, oljeborrning och injektionsvätskor.

产品 说明 模板 256762.png

Färg och lack

Avlägsnande av agglomerater, avlägsnande av färgkoagulat, lösningsmedelfiltrering, avlägsnande av föroreningar för förvaring, fyllningslinjer och färgblandningslinjer, monomerrening.

产品 说明 模板 257071.png

Farmaceutisk

Återvinning av dyra aktiva beståndsdelar, katalysatorregering, aktivt kolrening och avlägsnande, filtrering av gelatin, hormoner, vitaminekstrakter, polering av örtblandningar, proteinavlägsnande från plasma, filtrering av saltlösningar.

产品 说明 模板 257454.png

Hartser, plast, bläck och beläggningar

Olje- och polymerfiltrering, dispersioner, polymerisationsbatcher, hartser för burkbeläggningar, förening av plast, tryckfärg, plastbearbetning, pappersbeläggningar, hög renhetsbläckstrålefluidfiltrering.

产品 说明 模板 257814.png

Vattenbehandling

Vattenfiltrering, vattenreningsverk, borttagning av rör, avlägsnande av rörskala, borttagning av sand och alger från havsvatten, återställning av jonbytarharts, avlägsnande av kalciumavfall, filtrering av kemikalier som används för vattenbehandling, avlägsnande av damm från kyltorns installationer. Ytvattenfiltrering är ett område som traditionellt domineras av patronfiltrering. Nu är INOCO High Performance Filter Bags höga effektivitet och långa livslängd ett kostnadseffektivt alternativ till dyra patroner.

FAQ  

1. Är du tillverkare, handelsföretag eller tredje part?
A: Vi är en tillverkare, och vi har byggt upp vårt företag sedan 2007.
2. Var ligger din fabrik?
A: Vår fabrikadress är: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong Industrial Park, Wuxi City, Jiangsu-provinsen, Kina.
3. Vad är maskinens leveranstid?
A: I allmänhet är leveranstiden för vår maskin cirka 30 dagar, anpassad maskin kommer att levereras som förhandling med våra kunder. 4.After vi har beställt, ordnar du maskinens 4.installation för närvarande?
A: Alla maskiner ska testas bra innan de levereras, så att nästan alla kan användas direkt, även vår maskin är lätt att installera. Om du behöver vår hjälp hjälper vi oss att ordna installationen, men alla kostnader kommer att debiteras av dig.
5. Hur är din prisnivå?
A: Fabriks direktförsäljning, vi har hela produktionslinjearbetet från standardprodukter till OEM-delar.
6. Vilken utrustning har du för NDT-inspektion?
A: Vi har ultraljudsfeldetektor, av miniatyr magnetisk okdetektor, magnetisk detektor och penetrationsdetektor.


图片6.png

Förfrågning