Plastpåsefilterhusfilterlösningar

Plastfilterhus introduktion INOCO SGD-P plastfilterhus är filtreringssystemet av 100% PP-material, som för PP med utmärkt kemisk resistans kan den appliceras i massor av syra och alkalivätska. Det integrerade kroppshöljet, inga sömmar, ingen död vinkel. Den exakta storleken kan ...

Produktinformation

Inbyggnad av plastfilterhus

INOCO SGD-P plastfilterhus är filtreringssystemet av 100% PP-material, som för PP med utmärkt kemisk resistans kan den appliceras i massor av syra och alkalivätska.

Det integrerade kroppshöljet, inga sömmar, ingen död vinkel. Den exakta storleken kan göra det vara ett slags högkvalitativt, effektivt filter med ekonomiska och praktiska produkter.


Specifikationer

Typ: Vätskeflöden i sidan och ut från sidan.

Designtryck: 0,6Mpa

Design temperatur: 80 ℃

Max flödeshastighet: 25m3 / h

Filterkåpa: Stramad av tråd

Botten av filter: fasta ben (3 st i vanligt)

Filterpåse: PP-material med alla slags filternoggrannhet

Inlopps- och utloppsanslutningstyp: 2 "tråd eller 2" fläns


图片3.png

Ansökan

产品 说明 模板 254114.png

Bil

Filtrering av förbehandlingsbad, filtrering av E-Coat, topplack och clearcoat, primer, filterrörlinjefilter, delar rengöringsvätskor, ritningsföreningar, smörjmedel, metallbearbetningsvätskor och pumpintagfilter.

产品 说明 模板 254459.png

Kemisk

Katalysatoråtervinning, avlägsnande av rörskala, polering av vattenhaltiga processvätskor, alkalier, syror och lösningsmedel, filtrering av emulsioner och dispersioner, borttagning av gel från hartser. Aktivt kol eller katalysatoravlägsnande i finkemikalieindustrin är ett typiskt exempel på en krävande tillämpning vid kemisk bearbetning. INOCO Filter Bags uppfyller dessa applikationskrav för hög filtreringseffektivitet i kombination med lång livslängd och pålitlighet.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronik

Wafer- och chipbearbetning, elektroniska etsningsbad, fotokemisk polering och höghärdig vattenfiltrering och prefiltrering av olika membranfiltreringsprocesser för att förbättra deras kostnadseffektivitet. INOCO Filter Bags visar nödvändig renhet, effektivitet och konsekvent prestanda.

产品 说明 模板 255469.png

Mat och dryck

Polering av filtrering av vin, sprit och öl, avlägsnande av partiklar från ätbara oljor, avlägsnande av kimrök från cellulosa, avlägsnande av slim i gelatin, flytande socker, tjock juice, majssirappolering, stärkelsebehandling, mjölkbehandling och läskedrycker. Många INOCO filterväskor överensstämmer med FDA och till och med EEG-standard för livsmedelsförädling och kan uppfylla de unika och varierade kraven för dessa applikationer.

产品 说明 模板 256007.png

Metal Working

Filtrering av hydraulolja, filtrering av förbehandlingssystem, återhämtning av ädelmetall, metallbearbetningsvätskor och ritningsföreningar. Delar rengöringsmaskiner använder våra filterpåse för att minimera kvarvarande smuts på delar.

产品 说明 模板 256358.png

petrokemi

Filtrering av smörjoljor, bränsletillsatser, förbättrad oljeåtervinning, filtrering av aminlösningar, filtrering av glykolvätskor, gasreningsprocesser, destillations- och sprickprocesser, aminbrickor, offshore-stationer, oljeborrning och injektionsvätskor.

产品 说明 模板 256762.png

Färg och lack

Avlägsnande av agglomerater, avlägsnande av färgkoagulat, lösningsmedelfiltrering, avlägsnande av föroreningar för förvaring, fyllningslinjer och färgblandningslinjer, monomerrening.

产品 说明 模板 257071.png

Farmaceutisk

Återvinning av dyra aktiva beståndsdelar, katalysatorregering, aktivt kolrening och avlägsnande, filtrering av gelatin, hormoner, vitaminekstrakter, polering av örtblandningar, proteinavlägsnande från plasma, filtrering av saltlösningar.

产品 说明 模板 257454.png

Hartser, plast, bläck och beläggningar

Olje- och polymerfiltrering, dispersioner, polymerisationsbatcher, hartser för burkbeläggningar, förening av plast, tryckfärg, plastbearbetning, pappersbeläggningar, hög renhetsbläckstrålefluidfiltrering.

产品 说明 模板 257814.png

Vattenbehandling

Vattenfiltrering, vattenreningsverk, borttagning av rör, avlägsnande av rörskala, borttagning av sand och alger från havsvatten, återställning av jonbytarharts, avlägsnande av kalciumavfall, filtrering av kemikalier som används för vattenbehandling, avlägsnande av damm från kyltorns installationer. Ytvattenfiltrering är ett område som traditionellt domineras av patronfiltrering. Nu är INOCO High Performance Filter Bags höga effektivitet och långa livslängd ett kostnadseffektivt alternativ till dyra patroner.  Våra fördelar

en. Omfattande produktionserfarenhet: Vi är specialiserade på automatisk självrengöringsfilter, såsom borstfilter, skrapa filter, vattenfilterhus av rostfritt stål, backwash filter, påsefilterhus och filterfilterhus med 10 års erfarenhet. Våra fördelar

b. Kompletta produktionsanläggningar för borstfilter: Ägar precisions radialborrmaskin, plåtbockningsvalsar, svarv, Fräsplattformmaskin, Borrmaskin, Fräsplattform, CNC-plasmaskärare, Inverterpuls argonbågsvetsmaskin, Inverterare smält polärgasskärmad svetsmaskin, svetsning manipulator, Co2 gasskärmad svetsmaskin, självjusterbar hjulhylla, körning och annan avancerad utrustning.

c. Testutrustning för borst självrengörande filter: Röntgendetektor, Elektrisk hydraulisk provpump, Sträckmaskin och så vidare, kan utrustningskonto skickas.

d. Våra tekniker gör regelbundet planerat underhåll på dessa maskiner för att garantera att de fungerar bra.

e. Högkvalitativt råmaterial: Vi väljer främst råmaterial från stor stålfabrik, som TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som är den bästa och största råvaruleverantören i Kina.

f. Strikta fysiska / kemiska provningsförfaranden: uppfyller kraven för produktdesign och process, vilket ger tillförlitliga testdata.

g. Kort leveranstid: Om mer än 10 uppsättningar, 50 dagar. Vi levererar även ett vanligt rengöringsfilter med standardstorlek, om du behöver 3-5 st, kan vi leverera snart.

h. Säker förpackning: Träartikel kan användas för att fixa vårt vattenfilterhus av rostfritt stål. Slutligen packas det i ett exporterat träfall, kommer fraktmärket att ställas utanför saken för att indikera mottagarens fraktinformation.

jag. Bästa service efter försäljning: Över 60% säljs till Sydostasien, Mellanöstern och Europa, och alla produkter är betrodda av inhemska och utländska kunder.


图片4.png

FAQ

1. Är du tillverkare, handelsföretag eller tredje part?

A: Vi är en tillverkare, och vi har byggt upp vårt företag sedan 2007.

2. Vilken kvalitetsnivå är dina produkter?

A: Vi har hittills CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

3. Vad är maskinens leveranstid?

A: I allmänhet är leveranstiden för vår maskin cirka 30 dagar, anpassad maskin kommer att levereras som förhandling med våra kunder.

4. Hur kan du lösa problemen med din utländska kund i tid?

A: Garantin på vår maskin är normalt 12 månader. Under denna period ska vi omedelbart ordna det internationella expresset, för att se till att de bytesdelar som ska levereras snarast möjligt.

Kvalitetsgaranti: 12 månader efter att utrustningen har varit i drift men inte mer än 18 månader efter det att utrustningen har levererats (garantera inte att konsumera delar).

5. varför välja oss?

A: Vi är en av högteknologiska företag, AAA-kontrakt och pålitliga företag, AAA Technology Consulting Firm. Vi är tillverkaren erhållit certifikatet av ISO9001.

6. Hur är din prisnivå?

A: Fabriks direktförsäljning, vi har hela produktionslinjearbetet från standardprodukter till OEM-delar.


Förfrågning