Liquid Filtration Systems

1.Liquid Filtration Systems Introduktion Det är en mycket användbar för flytande filtrering, det kan ta bort partiklar av olika storlek från vätska, för att uppnå flytande filtrering, rening, separation, återvinningsändamål. Det består av tre delar: väska, stödjande korg och filter ...

Produktinformation

1. Inledning av flytande filtreringssystem

Den används ofta för flytande filtrering. Det kan ta bort partiklar av olika storlek från vätska för att uppnå flytande filtrering, rening, separation, återvinningsändamål. Det består av tre delar: påsehus, bärkorg och filterpåse. till flödeshastighet, kan du använda flera påsar i en påsehus. Först kommer vätskan in i huset från inloppet, som kan placeras i sidan eller på toppen och sedan strömma in i filterpåsen som sitter fast i korg. På grund av vätskets påtryckstryck sträcker sig väskan ut och vätskan blir jämnt filtrerad genom påsen och strömmar ut ur utloppsröret. Smutsar är fastna i påsen, filtreringsprocessen är klar. När du byter ut eller rengör påsen, Lossa bara bulten, det roterande handhjulet lyfter locket och ta väskan.

image001

 

2.Produktdetalj

Original: Jiangsu, Kina

Certifiering: ISO9001, ISO14001, Pris: Förhandlingsbar

Material: Aluminium

Betalningsperiod: TT, LC

Leveransdatum: Förhandlingsbart

Förpackning: Exportstandard

Marknad: Mellanöstern / Afrika / Asien / Sydamerika / Europa / Nordamerika

Garanti: 1 år

MOQ: 100 set

3.Vår fördelar

en. Omfattande produktionserfarenhet: Vi är specialiserade på luftreningsindustrin i mer än 10 år, AHU Pre-filter, vi kan optimera luftflödesdesign, enligt anpassning av luftkonditioneringsboxens storlek, för att filtrera effektivitet, parametrar för luftflödesdetektering, för att säkerställa att kunderna .

b. Högkvalitativt råmaterial: Vi har ett kvalificerat leverantörscertifieringssystem, Vi har gått med i D & B s DUNS Registered "

c. Strikta fysiska / kemiska provningsförfaranden: uppfyller kraven för produktdesign och process, vilket ger tillförlitliga testdata.

4.FAQ

1. Vad är maskinens leveranstid?

A: I allmänhet är leveranstiden för vår maskin cirka 30 dagar, anpassad maskin kommer att levereras som förhandling med våra kunder.

2. Kan maskinen skräddarsys som vårt behov, till exempel på vår logotyp?

A: Säkert kan vår maskin skräddarsys som ditt behov. Sätt på din logotyp är också tillgänglig.

3. Eftersom fraktperioden tar lång tid, hur kan du se till att maskinen inte kommer att brytas?

A: Vår maskin är filmförpackad, för att säkerställa att maskinen kan levereras till kunden smidigt, vi kommer att använda ståltråden för att fixa maskinen med behållaren.

4. Kan jag veta vilken betalning som accepteras av ditt företag?

A: Hittills 100% T / T före leverans och 30% deposition betald av T / T, balanserad betald av L / C är tillgängliga.

image003Förfrågning