Stor filterväska Filterväska

Stor filterpåse introduktion SGD-01D serie stor filterpåse har gott om filtreringsområde och föroreningens lagringskapacitet. Det existerande påsefiltersystemet kan använda denna serie filterpåse. Det kan inte bara förlänga livslängden hos filterpåsen, minska utbytesfrekvensen, men det kan också ...

Produktinformation

Stor filterpåse introduktion

SGD-01D-serie stor filterpåse har gott om filtreringsområde och föroreningens lagringskapacitet. Det existerande påsefiltersystemet kan använda denna serie filterpåse. Det kan inte bara förlänga filterkassans livslängd, minska utbytesfrekvensen, men kan också minska nedetiden och ersättningskostnaderna. Genom att använda filter med stor flöde kan kunderna använda ett mindre filter för att uppfylla kraven för storflödesfiltrering, vilket minskar filtreringskostnaden.


En dvantages

Förvaringskapaciteten för föroreningar är 1,8 gånger den traditionella 2 # filterpåsen, spara investeringar och använda kostnad.
Utseendestorleken är densamma med en internationell standardfilterpåse, som enkelt kan uppgraderas till SGD-G5-serien med stora flödesfilter.
Använd patentet Sync-Ring ™ serie filterpåse ring, med perfekt tätningseffekt och enkel installation.
Supportkorg har gått igenom det destruktiva trycket, hög hållfasthet och hög säkerhet.
Med SGD-G5-seriens monteringsfäste för storflödesfilterväska kommer ersättningen att bli snabbare än standardfilterpåse, som ligger inom 30 sekunder.

Teknisk data

Filtreringsnoggrannhet (μm): 1/5/10/25/50/75/100/150/200
Filterpåse material: PP, PE, NYLON
Arbetstemperatur: PP <80 °="" c,="" pe=""><140 °="" c,="" nylon=""><150 °="">
Max differenstryck för ersättning: 0,5-1 kg / cm2 (enligt olika viskositet)
Filterpåse storlek (tum): diameter 7, längd 28
Maximalt flöde (vatten): 20-45 m3 / h

200 mikron filterpåse.jpg

Ansökan

产品 说明 模板 254114.png

Bil

Filtrering av förbehandlingsbad, filtrering av E-Coat, topplack och clearcoat, primer, filterrörlinjefilter, delar rengöringsvätskor, ritningsföreningar, smörjmedel, metallbearbetningsvätskor och pumpintagfilter.

产品 说明 模板 254459.png

Kemisk

Katalysatoråtervinning, avlägsnande av rörskala, polering av vattenhaltiga processvätskor, alkalier, syror och lösningsmedel, filtrering av emulsioner och dispersioner, borttagning av gel från hartser. Aktivt kol eller katalysatoravlägsnande i finkemikalieindustrin är ett typiskt exempel på en krävande tillämpning vid kemisk bearbetning. INOCO Filter Bags uppfyller dessa applikationskrav för hög filtreringseffektivitet i kombination med lång livslängd och pålitlighet.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronik

Wafer- och chipbearbetning, elektroniska etsningsbad, fotokemisk polering och höghärdig vattenfiltrering och prefiltrering av olika membranfiltreringsprocesser för att förbättra deras kostnadseffektivitet. INOCO Filter Bags visar nödvändig renhet, effektivitet och konsekvent prestanda.

产品 说明 模板 255469.png

Mat och dryck

Polering av filtrering av vin, sprit och öl, avlägsnande av partiklar från ätbara oljor, avlägsnande av kimrök från cellulosa, avlägsnande av slim i gelatin, flytande socker, tjock juice, majssirappolering, stärkelsebehandling, mjölkbehandling och läskedrycker. Många INOCO filterväskor överensstämmer med FDA och till och med EEG-standard för livsmedelsförädling och kan uppfylla de unika och varierade kraven för dessa applikationer.

产品 说明 模板 256007.png

Metal Working

Filtrering av hydraulolja, filtrering av förbehandlingssystem, återhämtning av ädelmetall, metallbearbetningsvätskor och ritningsföreningar. Delar rengöringsmaskiner använder våra filterpåse för att minimera kvarvarande smuts på delar.

产品 说明 模板 256358.png

petrokemi

Filtrering av smörjoljor, bränsletillsatser, förbättrad oljeåtervinning, filtrering av aminlösningar, filtrering av glykolvätskor, gasreningsprocesser, destillations- och sprickprocesser, aminbrickor, offshore-stationer, oljeborrning och injektionsvätskor.

产品 说明 模板 256762.png

Färg och lack

Avlägsnande av agglomerater, avlägsnande av färgkoagulat, lösningsmedelfiltrering, avlägsnande av föroreningar för förvaring, fyllningslinjer och färgblandningslinjer, monomerrening.

产品 说明 模板 257071.png

Farmaceutisk

Återvinning av dyra aktiva beståndsdelar, katalysatorregering, aktivt kolrening och avlägsnande, filtrering av gelatin, hormoner, vitaminekstrakter, polering av örtblandningar, proteinavlägsnande från plasma, filtrering av saltlösningar.

产品 说明 模板 257454.png

Hartser, plast, bläck och beläggningar

Olje- och polymerfiltrering, dispersioner, polymerisationsbatcher, hartser för burkbeläggningar, förening av plast, tryckfärg, plastbearbetning, pappersbeläggningar, hög renhetsbläckstrålefluidfiltrering.

产品 说明 模板 257814.png

Vattenbehandling

Vattenfiltrering, vattenreningsverk, borttagning av rör, avlägsnande av rörskala, borttagning av sand och alger från havsvatten, återställning av jonbytarharts, avlägsnande av kalciumavfall, filtrering av kemikalier som används för vattenbehandling, avlägsnande av damm från kyltorns installationer. Ytvattenfiltrering är ett område som traditionellt domineras av patronfiltrering. Nu är INOCO High Performance Filter Bags höga effektivitet och långa livslängd ett kostnadseffektivt alternativ till dyra patroner.


Vår tjänst

Ø Ge teknisk design och lösningar;

Ø Utformning och tillverkning av icke-standardutrustning

Ø Professionell teknisk utbildning och vägledning på plats enligt kontraktet

Ø Tillförseltillbehör när som helst;

Ø Övrig special teknisk service enligt kundens krav.

图片1.png

Kvalitetssäkring

1. Strikt kontraktskontroll förbundade alla avdelningar för att säkerställa genomförandet av varje order.

2.Process design och validering före bulkproduktion.

Strikt kontroll över alla råa och extra material, Alla råvaror når världens avancerade nivå.

3. Inspektion på plats för alla processer, inspektionsrekord spåras i 3 år.

4.All inspektörer är skickliga med internationella certifikat.

5.Qualified WPS och professionella svetsare garanterar svetsning kvalitet.

6.100% inspektion av färdiga groddar före leverans.

7.Advanced och komplett provnings- och inspektionsutrustning: NDT, metallmikroskop, slagprovning, hårdhetsprovning ...

8.Regulär utbildning för inspektionspersonal.

FAQ

1. Hur kan jag komma till din fabrik?

A: Vår fabrik ligger nära shanghai flygplats, vi kan hämta dig på flygplatsen.

2. Kan maskinen skräddarsys som vårt behov, till exempel på vår logotyp?

A: Säkert kan vår maskin skräddarsys som ditt behov. Sätt på din logotyp är också tillgänglig.

3. När vi beställer, kommer du att ordna installationen av maskinen för närvarande?

A: Alla maskiner ska testas bra innan de levereras, så att nästan alla kan användas direkt, även vår maskin är lätt att installera. Om du behöver vår hjälp hjälper vi oss att ordna installationen, men alla kostnader kommer att debiteras av dig.


Förfrågning