Inline Static Mixer

1.Inline statisk mixer Introduktion Det är lämpligt för flytande vätskeblandning med hög viskositet, reaktionsabsorptionsblandningsprocess eller produktion av polymervätskeabsorption, reaktionsblandning, process eller produktion av polymerfluidreaktionsprocess, speciellt för högkapacitetsflödeshastighet har bättre .. .

Produktinformation

1.Inline statisk mixer Introduktion

Det är lämpligt för flytande vätskeblandning med hög viskositet, reaktionsabsorptionsblandningsprocess eller produktion av polymervätskeabsorption, reaktionsblandning, process eller produktion av polymerfluidreaktionsprocess, speciellt för hög kapacitet flödeshastighet har bättre behandling.

image001


2. Tekniska parametrar

Mekaniska designdata

Statisk mixer omfattning av utbudet

Hus och blandningselement

Rördiameter

Avsluta anslutningen

ASME 16.5 Klass 150

Design Temperatur (° C)


Ansökan

█ Det är lämpligt för viskositet ≤ 104 CP.

█ Den består av många X-cross-enheter och formar till X-typstrukturen.

Våra fördelar

en. Högkvalitativt råmaterial: Vi väljer främst råmaterial från stor stålfabrik, som TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som är den bästa och största råvaruleverantören i Kina.

b. Strikta fysiska / kemiska provningsförfaranden: uppfyller kraven för produktdesign och process, vilket ger tillförlitliga testdata.


FAQ

1. Eftersom fraktperioden tar lång tid, hur kan du se till att maskinen inte kommer att brytas?

A: Vår maskin är filmförpackad, för att säkerställa att maskinen kan levereras till kunden smidigt, vi kommer att använda ståltråden för att fixa maskinen med behållaren.

2. Vad är leveranstid för filter?

A: I allmänhet 35 dagar efter avancerad betalning, om OEM, kommer det att vara 40-45 dagar efter avancerad betalning, leveranshamn är Shanghai.

image003


Förfrågning