Duplex Bag Filter Bag Filtrering Utrustning

Duplexpåsefilter introduktion INOCO-D duplexpåsefilter är filtersystemet som använder två uppsättningar påsfilter för att uppnå effekterna, ett arbete, ett standby eller två filter fungerar i båda. Det är lätt att installera och rengöra och större filterområde kommer att ha mer smutsig mängd, desto mer arbetstid ...

Produktinformation

Duplexpåsefilter introduktion

INOCO-D duplexpåsefilter är filtersystemet som använder två uppsättningar påsfilter för att uppnå effekterna, ett arbete, en standby eller två filter fungerar i båda. Det är lätt att installera och rengöra och större filterområde kommer att ha mer smutsig mängd, desto mer arbetstid och mindre rena tider.

Rimlig struktur, täck ett litet område med ett litet område, god tätning, stor flödeskapacitet lätt drift, insidan och utsidan av filtreringsbehandling är sandblästring eller polering, så ytan är jämn och bra ytprestanda.


Teknisk data

Material: CS, SS304, SS316L, CS-fodrad PO, CS-fodrad PTFE

Filternoggrannhet: 2-100mesh

Arbetstemperatur: 0-500 ℃

Arbetstryck: 0-20 Mpa

Designkod: H21637-1991, ASME VIII

Välj i alternativet

Justerbart filterben

Uppvärmning jacka

Hög temperatur och högtrycksdesign

Ansökan

产品 说明 模板 254114.png

Bil

Filtrering av förbehandlingsbad, filtrering av E-Coat, topplack och clearcoat, primer, filterrörlinjefilter, delar rengöringsvätskor, ritningsföreningar, smörjmedel, metallbearbetningsvätskor och pumpintagfilter.

产品 说明 模板 254459.png

Kemisk

Katalysatoråtervinning, avlägsnande av rörskala, polering av vattenhaltiga processvätskor, alkalier, syror och lösningsmedel, filtrering av emulsioner och dispersioner, borttagning av gel från hartser. Aktivt kol eller katalysatoravlägsnande i finkemikalieindustrin är ett typiskt exempel på en krävande tillämpning vid kemisk bearbetning. INOCO Filter Bags uppfyller dessa applikationskrav för hög filtreringseffektivitet i kombination med lång livslängd och pålitlighet.

产品 说明 模板 255038.png

Elektronik

Wafer- och chipbearbetning, elektroniska etsningsbad, fotokemisk polering och höghärdig vattenfiltrering och prefiltrering av olika membranfiltreringsprocesser för att förbättra deras kostnadseffektivitet. INOCO Filter Bags visar nödvändig renhet, effektivitet och konsekvent prestanda.

产品 说明 模板 255469.png

Mat och dryck

Polering av filtrering av vin, sprit och öl, avlägsnande av partiklar från ätbara oljor, avlägsnande av kimrök från cellulosa, avlägsnande av slim i gelatin, flytande socker, tjock juice, majssirappolering, stärkelsebehandling, mjölkbehandling och läskedrycker. Många INOCO filterväskor överensstämmer med FDA och till och med EEG-standard för livsmedelsförädling och kan uppfylla de unika och varierade kraven för dessa applikationer.

产品 说明 模板 256007.png

Metal Working

Filtrering av hydraulolja, filtrering av förbehandlingssystem, återhämtning av ädelmetall, metallbearbetningsvätskor och ritningsföreningar. Delar rengöringsmaskiner använder våra filterpåse för att minimera kvarvarande smuts på delar.

产品 说明 模板 256358.png

petrokemi

Filtrering av smörjoljor, bränsletillsatser, förbättrad oljeåtervinning, filtrering av aminlösningar, filtrering av glykolvätskor, gasreningsprocesser, destillations- och sprickprocesser, aminbrickor, offshore-stationer, oljeborrning och injektionsvätskor.

产品 说明 模板 256762.png

Färg och lack

Avlägsnande av agglomerater, avlägsnande av färgkoagulat, lösningsmedelfiltrering, avlägsnande av föroreningar för förvaring, fyllningslinjer och färgblandningslinjer, monomerrening.

产品 说明 模板 257071.png

Farmaceutisk

Återvinning av dyra aktiva beståndsdelar, katalysatorregering, aktivt kolrening och avlägsnande, filtrering av gelatin, hormoner, vitaminekstrakter, polering av örtblandningar, proteinavlägsnande från plasma, filtrering av saltlösningar.

产品 说明 模板 257454.png

Hartser, plast, bläck och beläggningar

Olje- och polymerfiltrering, dispersioner, polymerisationsbatcher, hartser för burkbeläggningar, förening av plast, tryckfärg, plastbearbetning, pappersbeläggningar, hög renhetsbläckstrålefluidfiltrering.

产品 说明 模板 257814.png

Vattenbehandling

Vattenfiltrering, vattenreningsverk, borttagning av rör, avlägsnande av rörskala, borttagning av sand och alger från havsvatten, återställning av jonbytarharts, avlägsnande av kalciumavfall, filtrering av kemikalier som används för vattenbehandling, avlägsnande av damm från kyltorns installationer. Ytvattenfiltrering är ett område som traditionellt domineras av patronfiltrering. Nu är INOCO High Performance Filter Bags höga effektivitet och långa livslängd ett kostnadseffektivt alternativ till dyra patroner.


Vår tjänst

Ø Ge teknisk design och lösningar;

Ø Ny växtledning

Ø Utformning och tillverkning av icke-standardutrustning

Ø Professionell teknisk utbildning och vägledning på plats enligt kontraktet

Ø Tillförseltillbehör när som helst;

Ø Tele-teknisk konsultation och tjänster;

Ø Övrig special teknisk service enligt kundens krav.

Fördel

■ Sugfilter kan utrustas med olika mängder element för att ge maximal filtreringsarea i varje filterhusansökan för att få minsta tryckförlust under arbetet.

■Super hög flödeshastighet.

■Rätt filterelement och olika alternativ.

■Fully automatisk självrengöring, det är automatiskt filter.

■ Enkel, pålitlig och ekonomisk.

FAQ

1. Var ligger din fabrik?

A: Vår fabrikadress är: No.58 Rongxing 3rd Road, Furong Industrial Park, Wuxi City, Jiangsu-provinsen, Kina.

2. Vilken kvalitetsnivå är dina produkter?

A: Vi har hittills CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

3. Kan maskinen skräddarsys som vårt behov, till exempel på vår logotyp?

A: Säkert kan vår maskin skräddarsys som ditt behov. Sätt på din logotyp är också tillgänglig.

4. Kan jag veta vilken betalning som accepteras av ditt företag?

A: Hittills 100% T / T före leverans och 30% deposition betald av T / T, balanserad betald av L / C är tillgängliga.


图片6.png

Förfrågning