Filter för automatisk backwash filterstearinljus

C-filter (Modell: INOCO-DS-A7) Inledning Strålefiltret är, som alla tryckfiltre, kan ses i processer som hanterar titandioxid, rökgas, koksaltlösning, röd lera, kina lera, finkemikalier och många andra applikationer som kräver effektiv fuktkaka ...

Produktinformation

C andle filter (Model: INOCO-DS-A7) introduktion  

Ljusfiltret är, som alla tryckfiltre, kan ses i processer som hanterar titandioxid, rökgas, saltlösning, röd lera, kina lera, finkemikalier och många andra applikationer som kräver effektiv filtrering med låg fuktighetskaka eller hög polering .Candle-filter används också för förtjockning för framställning av en koncentrerad flytbar uppslamning genom partiell avlägsnande av vätskefasen som filtrat. Detta driftsätt är möjligt eftersom ljusfiltret kan fungera under mycket korta cykeltider, varvid man utnyttjar de höga filtreringshastigheterna medan kakorna fortfarande är tunna. Ett av dragfiltrets egenskaper vid användning för förtjockning är deras klara filtrat, eftersom gravitetsförtjockningsmedel, analogt, producerar överflöden som alltid innehåller en viss mängd fint suspenderade fastämnen.

Arbetsprincip

Under filtreringen, som sker i ett tryckkärl, pressas vätskan från utsidan genom filtermediet. Fast anslutning på ytan och bilda en jämn tårta. Kakan förblir på filterelementen på grund av sin konkava konvexa profil och en kontinuerligt underhållen tryckskillnad över dem. När tryckfallet till den inställda ventilen, inlopps- och utloppsventilen stängs av. Komprimerad luft strömmar in i filtret och torkar filterkakan, under återvätskebehandlingen, kommer partikeln att avlägsnas och filterelementet kan regenerera.

En annan egenskap hos ljusfiltrar är den cylindriska formen av elementen som håller den formade kakan. Denna form, i motsats till Plate, Leaf eller Filterpresses, ökar filtreringsområdet eftersom kakor växer tjockare och i viss utsträckning kompenserar för minskningen av filtreringshastigheterna.

Stearindustrin är mycket väl lämpade för hantering av brandfarliga, giftiga och frätande material eftersom de är autoklaverade och konstruerade för farliga miljöer när högtryck och säker drift är nödvändiga. På samma sätt kan de lätt täckas för applikationer när varma eller kalla temperaturer skall bevaras. Dessa egenskaper är inte möjliga på Filterpresser, vilket kräver att plattorna öppnas i atmosfären med en för att tillåta kakautmatning i slutet av varje cykel.

Stearinljusfilter finns i alla storlekar och de större typerna kan ha en yta på 200 m2 och innehåller 250 eller fler filterelement installerade i en 2,5 till 3,0 meter diameter kärl. Driftstrycksområdet är ganska brett men de flesta av ljusfiltret arbetar vid ett tryck på 6 bar. Det kan användas filter 1 mikron för förfilterljus.

fördelar

■ Utmärkt kakautsläpp.

■ Anpassar lätt för att uppslamna förtjockning.

■ Minsta golvyta.

■ Mekaniskt enkelt eftersom det inte finns några komplexa tätningskörlar eller lager.

■ Våt och torrt urladdning

■ De filtrerade fastämnena awattas och släpps ut genom gasavblåsning, filterkakan kan användas för reaktion.

■ Kontinuerlig förtjockning

■ Denna filtertyp tillåter kontinuerlig filtrering utan strömavbrott det fasta materialet spolas tillbaka i vätskan och avbrutas i uppslamningsform, denna filtreringsprocess gäller huvudsakligen för processer där kontingent flöde krävs.

■ Ljusfilterdesign, som är utformad för att uppfylla högproduktionsstandarden för läkemedels- och bioteknikindustrin. Ytans ytbehandling och design av interndelar möjliggör effektiv rengöring av alla delar i kontakt med produkten.

Detta filtersystem har tillämpats framgångsrikt i dessa fält.

■ Titandioxid ■ Avlägsnande av katalysatorn
■ Nuvarande styrelsen ■ Fosfatering
■ Viskosfiber ■ Aktivt kol
■ Nickelproduktion ■ Zeolitproduktion
■ Avsvavling av bränslegas ■ Produktion av ätbar olja
■ Avloppsvattenbehandling ■ Kloralkaliproduktion
■ harts ■ Polyol
■ Produktion av PVC

■ Gasavsvavling


Efter försäljning

Inoco tillhandahåller högkvalitativ, specialiserad och tidsservice. Vi kan tillhandahålla alla tekniska data det projekt som krävs, ritning, produktinstruktion, produktionsframsteg och ITP.

FAQ

1. Är du tillverkare, handelsföretag eller tredje part?

A: Vi är en tillverkare, och vi har byggt upp vårt företag sedan 2007.

2. Vad är din minsta beställningskvantitet, kan du skicka mig prover?

A: Minsta kvantitet är 1 set, eftersom vår produkt är maskinutrustning, är det svårt att skicka prov, men vi kan skicka katalog, varmt välkomna dig att besöka vårt företag.

3. Vilken kvalitetsnivå är dina produkter?

A: Vi har hittills CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

4. Eftersom fraktperioden tar lång tid, hur kan du se till att maskinen inte kommer att brytas?

A: Vår maskin är filmförpackad, för att säkerställa att maskinen kan levereras till kunden smidigt, vi kommer att använda ståltråden för att fixa maskinen med behållaren.

5. När vi har beställt, kommer du att ordna installationen av maskinen för närvarande?

A: Alla maskiner ska testas bra innan de levereras, så att nästan alla kan användas direkt, även vår maskin är lätt att installera. Om du behöver vår hjälp hjälper vi oss att ordna installationen, men alla kostnader kommer att debiteras av dig.

6. Hur kan jag få efterservice?

A: Vi skickar gratis reservdelarna om de problem som orsakas av oss. Om det är de manskapade problemen skickar vi också reservdelarna, men det är laddat. Något problem, du kan ringa oss direkt.


图片 7.png

Förfrågning