Fullautomatisk filtrering

1. Helautomatisk filtrering Introduktion Helautomatisk filtrering är lämplig för filter med 1 "-36" pipeline att välja mellan, med fördelar av kontinuerligt fluidflöde, säkerhetsoperation enkelt underhåll, XF-serien självrensande filter används allmänt inom hela industrin area.XF-X05 själv ...

Produktinformation

1. Helautomatisk filtrering Introduktion

Fullautomatisk filtrering är lämplig för filter med 1 "-36" pipeline att välja mellan, med fördelar av kontinuerligt fluidflöde, säkerhetsoperation enkelt underhåll, XF-serien självrensande filter används allmänt inom alla branscher. XF-X05 själv rengöringsborstfilter är med hög filtreringsförmåga i skick att filtrera utfällda fasta ämnen, vätskeflöden strömmar i sidan och ut från sidan, vilket är mer effektivt vid filtrering.

image001


2. Arbetsprincipen

Rengöringsprocessen görs av en sugskanner, den gör en spiralskanningsrörelse och absorberar orenheten på nätets yta och tömmer genom en avloppsventil, skannern drivs av en tvåvägs rotation av elmotorn genom en skruv.

Öppningen av avloppsventilen styrs av en tvåpositions trevägs magnetventil, hela processen tar cirka 35 sekunder, i detta processystem hålls kontinuerligt flöde.

Vatten strömmar genom filterinloppet och strömmar från utsidan till insidan mot grovt nät och strömmar genom fint nät utifrån inifrån och utåt, föroreningen kommer att avlyssas av det fina nätet i denna process och också bilda viss tryckförlust, grovt nät är utformat för att skydda den rena utrustningen och undvik stora partiklar från att skada så att den inte är för filtrering.


3.FAQ

en. Kan jag veta vilken betalning som accepteras av ditt företag?

A: Hittills 100% T / T före leverans, och 30% deposition betald av T / T, balanserad betald av L / C finns tillgänglig.

b. Om service efter försäljning, hur kan du lösa problemen med din utländska kund i tid?

A: Garantin hos vår maskin är normalt 12 månader. Under denna period ska vi omedelbart ordna det internationella expresset, för att se till att de bytesdelar som ska levereras snarast möjligt.

Kvalitetsgaranti: 12 månader efter att utrustningen har funnits, men inte mer än 18 månader efter att utrustningen har levererats (garantera inte att konsumera delar).

c. När vi har beställt, kommer du att ordna installationen av maskinen för närvarande?

A: Alla maskiner kommer att testas bra innan de levereras, så att nästan alla kan användas direkt, även vår maskin är lätt att installera. Om du behöver vår hjälp hjälper vi oss att ordna installationen, men alla kostnader kommer att debiteras av dig.

1

2

3


Förfrågning