Automatisk bakvattenfilter

1.Automatiskt tillbaka tvättfilter Inledning Filter används också för förtjockning för att producera en koncentrerad flytbar uppslamning genom partiell avlägsnande av vätskefasen som filtrat. Detta driftsätt är möjligt eftersom ljusfiltret kan fungera under mycket korta cykeltider, som utnyttjar ...

Produktinformation

1.Automatiskt bakvattenfilter Introduktion

Filter används också för förtjockning för framställning av en koncentrerad flytbar uppslamning genom partiell avlägsnande av vätskefasen som filtrat. Detta driftsätt är möjligt eftersom ljusfiltret kan fungera under mycket korta cykeltider, varvid man utnyttjar de höga filtreringshastigheterna medan kakorna fortfarande är tunna. En av egenskaperna hos ljusfiltrar när de används för förtjockning är deras klara filtrat, eftersom gravitetsförtjockningsmedel, analogt, producerar överflöden som alltid innehåller en viss mängd fint suspenderade fastämnen.

image001


2.Produktdetalj

Ursprungligt: Jiangsu, Kina

Certifiering: ISO9001, ISO14001, Pris: Förhandlingsbar

Material: Aluminium

Betalningsperiod: TT, LC

Leveransdatum: Förhandlingsbart

Förpackning: exportstandard

Marknad: Mellanöstern / Afrika / Asien / Sydamerika / Europa / Nordamerika

Garanti: 1 år

MOQ: 100 set


3.Vår fördelar

en. Omfattande produktionserfarenhet: Vi är specialiserade på luftreningsindustrin i mer än 10 år. AHU Pre-filter kan vi optimera luftflödesdesign, enligt anpassning av luftkonditioneringsboxens storlek, för att filtrera effektivitet, parametrar för luftflödesdetektering, för att säkerställa att kunderna .

b. Högkvalitativt råmaterial: Vi har ett kvalificerat leverantörscertifieringssystem. Vi har anslutit oss till D & B s DUNS Registered "c. Strikta fysiska / kemiska testprocedurer: uppfyller kraven för produktdesign och process, vilket ger pålitliga testdata.

d. Kort leveranstid: Om en behållare är 15-20 dagar. Vi lager också några standardstorrör och stavar, om du behöver 3-5 st, kan vi leverera snart.

e. Säker packning: Rostolja sprids på rör och stavar före leverans, plastlock på rörändar för att skydda insidan, varje stång skyddas med kartongrör. Slutligen packas med sjövatt paket eller i träväska.

f. Bästa service efter försäljning: Över 60% säljs till Sydostasien, Mellanöstern och Europa, och alla produkter är betrodda av inhemska och utländska kunder.

image003


Förfrågning