Automatisk backwash-filter

1. Auto backwash filter Introduktion Detta driftsätt är möjligt eftersom ljusfiltret kan fungera under mycket korta cykeltider, och utnyttjar de höga filtreringshastigheterna medan kakorna fortfarande är tunna. En av egenskaperna hos ljusfiltrar när de används för förtjockning är deras klara filtrat ...

Produktinformation

1. Auto backwash filter Introduktion

Detta driftsätt är möjligt eftersom ljusfiltret kan fungera under mycket korta cykeltider, varvid man utnyttjar de höga filtreringshastigheterna medan kakorna fortfarande är tunna. En av egenskaperna hos ljusfiltrar när de används för förtjockning är deras klara filtrat, eftersom gravitetsförtjockningsmedel, analogt, producerar överflöden som alltid innehåller en viss mängd fint suspenderade fastämnen.

image001


2. Arbetsprincipen

Under filtreringen, som sker i ett tryckkärl, pressas vätskan från utsidan genom filtermediet. Fast anslutning på ytan och bilda en jämn tårta. Kakan förblir på filterelementen på grund av sin konkava konvexa profil och en kontinuerligt upprätthålld tryckskillnad över dem. När tryckfallet till den inställda ventilen, inlopps- och utloppsventilen stängs av. Komprimerad luft strömmar in i filtret och torkar filterkakan, vid återvätskning, kommer partikeln att avlägsnas och filterelementet kan regenerera.

En annan egenskap hos ljusfiltret är den cylindriska formen av elementen som håller den formade kakan. Denna form, i motsats till Plate, Leaf eller Filterpresses, ökar filtreringsområdet eftersom kakor växer tjockare och i viss utsträckning kompenserar för minskningen av filtreringshastigheten.

Stearindustrin är mycket väl lämpade för hantering av brandfarliga, giftiga och frätande material eftersom de är autoklaverade och konstruerade för farliga miljöer när högt tryck och säker drift är nödvändiga. På samma sätt kan de lätt täckas för applikationer när heta eller kalla temperaturer skall bevaras. Dessa egenskaper är inte möjliga på Filterpresser, vilket kräver att plattorna öppnas i atmosfären med en för att tillåta kakadladdning i slutet av varje cykel.


3.Advantages

■ Utmärkt kakautsläpp.

■ Anpassar lätt för att uppslamna förtjockning.

■ Minsta golvyta.

■ Mekaniskt enkelt eftersom det inte finns några komplexa tätningskörlar eller lager.

■ Våt och torrt urladdning

■ De filtrerade fastämnena awattas och släpps ut genom gasavblåsning, filterkaka kan användas för reaktion.

■ Kontinuerlig förtjockning

■ Denna filtertyp möjliggör kontinuerlig filtrering utan strömavbrott det fasta materialet spolas tillbaka i vätskan och dischared i uppslamningsform, denna filtreringsprocess gäller huvudsakligen för processer där kontingent flöde krävs.


4.FAQ

en. Är du en tillverkare, ett handelsföretag eller en tredje part?

A: Vi är en tillverkare, och vi har byggt upp vårt företag sedan 2007.

b. Vad är din minsta beställningskvantitet, kan du skicka mig prover?

A: Minsta kvantitet är 1 set, eftersom vår produkt är maskinutrustning, är det svårt att skicka dig prover, men vi kan skicka dig katalog, varmt välkomna dig att besöka vårt företag.

c. Vilken kvalitetsnivå är dina produkter?

A: Vi har hittills CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

d. Eftersom fraktperioden tar lång tid, hur kan du se till att maskinen inte kommer att brytas?

e: Vår maskin är filmförpackad, för att säkerställa att maskinen kan levereras till kunden smidigt, vi kommer att använda ståltråden för att fixa maskinen med behållaren.

1

2

3Förfrågning