Oljevattenavskiljare Vätskefasad separering

Introduktion av oljevattenseparatorn Vid oljeavskiljningsprocessen är skalet utrustat med koalescenspatroner och separationspatroner, när mediet strömmar genom det inre, kommer det att finnas fyra processer-filtrering, koalescens, avveckling, separation för att förverkliga avlägsnandet. ..

Produktinformation

Introduktion av oljevattenavskiljare

Vid oljeavskiljningsprocessen är skalet utrustat med koalescenspatroner och separationspatroner, när mediet strömmar genom det inre, så kommer det att finnas fyra processer-filtrering, koalescens, avskiljning, separation, för att uppnå avlägsnande av fukt, mediumbas och organiskt syrasalt lösligt i vatten och etc.

oil water separator.jpg

Funktioner

Medier först från insidan till utsidan strömmar genom koalescenspatronerna, dessa patroner har en speciell dubbelfunktion av filtrering och koalescens. Hög precisionsfiltreringsskikt av innersta koalescenspatroner kan effektivt blockera partikelföroreningarna, speciellt avskärma orenhet som har emulgeringsstabilitetstillstånd så som järnoxid och järn sulfid etc. också bättre för efterföljande demulsifierings- och koalescensfunktion, Efter filtreringsmediet kommer att strömma in i koalescens-demulsifieringsskiktet, dess "speciella material kan göra demulsifiering då fint och fritt vatten kommer att bilda stor droppe, stora droppar sjunker av dess "Tyngdkraft, mindre storlek fall kommer att flöda med media i separation patroner, Separation patroner är gjord av patentteknik material med bra hydrofob prestanda. När mediet från insidan till utsidan strömmar separationspatroner, låt endast media passera, små droppar är fullständigt effektivt avlyssnade av patroner utanför och sedan samlas i stora droppar, sålunda ytterligare separerade från vatten.

Specifikationer

Skallmaterial: 20 #, 345Q, Rostfritt stål
Micron-betygsintervall: mindre än 0,3 mikron, 0,3 mikron, 0,5 mikron, 1 mikron, 5 mikron, 10 mikron
Patronstorlek: OD3.5 ''. 4.5 ''. 6 ''; Lenght16,18,20,32,36,40,72 ''
Initialt tryckfall: ≤50bar
Bytbart tryckfall: <150>
Driftstemperatur: 0 ~ 120 ° C

Separation patroner

Separationspatronerna är gjorda av högdensitetsgradientglasfiber, för att minska brott och läckage, design i hela röret med enkelrör, patronernas yta behandlas med hydrofob och oleofobisk och uppfyller olika krav på mikronhastighet.

Strukturera

Vätske-flytande koalescensavskiljare är utrustad med två grupper av olika funktionskassetter i internt; separatorhuset är metallhus och utrustad med spakmätare, tryckmätare, ventilventil, avloppsventil, onlineprover och andra tillbehör.

Process flöde

1. För att förlänga koalescenspatronernas livslängd och förbättra avvattningseffektiviteten, rekommendera att lägga till ett förfilter i fronten av koalescensfilterseparatorn. Huvudsyftet med förfilter används för att avlägsna medelstora föroreningar och fasta partiklar av järnoxid, järn sulfid och andra skadliga föroreningar.
2. Varje enhet är utformad med en bypass, bekväm i utbytespatroner, och se till att systemet arbetar kontinuerligt.
3. Det finns 3 avlopp på botten av varje utrustning som bidrar till smutsavlägsnandet och förorenad separerad återhämtning.

Ansökan

INOCO SGF Liquid-liquid separator används vanligen i bensin, jetbränsle och dieselolja-vatten separation; kaustisk bensin, jetbränsle och dieselolja-kaustisk alkaliseparation; Vattenavskiljning av lätta kolväten och petrokemiska produkter; separation av väteperoxid i arbetande moderlut syraseparation av petrokemiska produkter och kolväten; oljeseparation; vattenfri aminoljenseparation.


图片1.png

FAQ

1. Om jag kommer att behöva stanna kvar på plats för några dagar, är det möjligt att boka hotellet för mig?

A: Det är alltid ett nöje, hotellbokningsservice är tillgänglig.

2. Vilken kvalitetsnivå är dina produkter?

A: Vi har hittills CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME certifikat.

3. Eftersom fraktperioden tar lång tid, hur kan du se till att maskinen inte kommer att brytas?

A: Vår maskin är filmförpackad, för att säkerställa att maskinen kan levereras till kunden smidigt, vi kommer att använda ståltråden för att fixa maskinen med behållaren.

4. När vi har beställt, kommer du att ordna installationen av maskinen för närvarande?

A: Alla maskiner ska testas bra innan de levereras, så att nästan alla kan användas direkt, även vår maskin är lätt att installera. Om du behöver vår hjälp hjälper vi oss att ordna installationen, men alla kostnader kommer att debiteras av dig.


图片6.png


Förfrågning