Hem > Om oss

YNT Petrochemical Machinery Equipment Co, Ltd som ett helägt dotterbolag etablerat av Wuxi Aochi Filter Equipment Co, Ltd i april 2007 i Wuxi, Kina, är ett av de ledande inhemska mikrofilterleverantörerna, och är också särskilt bra på filtrera design under krävande förhållanden. Kärnprodukterna inkluderar separatorfilter, mikrofilter, påsfilter, tryckkärlsfilter, automatiska rengöringsfilter, högtrycksfilter, statiska mixers och spegel och så vidare. Sådana produktserier har erkänts och prisats av många kunder, såsom China National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, West-East Gas Project Department i Kina National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing Steel Group, BASF och Sony .


YNT har åtagit sig att erbjuda kunderna i den globala industrin de mest ekonomiska och mest professionella filtreringslösningarna genom att välja världens ledande filtreringsproduktionsutrustning och tillverkningsprocesser och integrera år av FoU-erfarenheten i patronprocessen och använda en mängd olika filtrering och separationsteknologier fullständigt. Den sintrade patronen, bruten patron med rostfritt stål, kilpatron, membranpatron och annat filtermedium i kombination med de diversifierade filterskalarna har använts i stor utsträckning inom petrokemisk, oljeraffinering, ny energi, stål och järn, kemisk, farmaceutisk, mat och vattenbehandling och andra industrier.

YNT har erbjudit tjänster till industrisamfundet i många år, genom att strängt implementera ISO9001 International Quality System. Med ett antal projektavdelningar i landet kan YNT erbjuda dig det mest perfekta kundservice systemet, och vi kan komma fram till webbplatsen för att hjälpa dig inom 24 timmar i Kina.

I framtiden kommer YNT att följa kärnvärdena "säkerhet, professionalism, innovation och samarbete" fortsätta att erbjuda kunderna bättre kvalitetsprodukter och mer effektiva tjänster och sträva efter att göra nya bidrag till filtreringsteknologiinnovationen.